11 Temmuz 2012 Çarşamba

Arap Sermayesi Sağ Olsun

Malumunuz alessiocerci iki gün önce sahalara dönüş yaptı şimdi de sıra bende sanırım. Teknik arızalardan dolayı çok sık yazamayacak olsam da her internet erişimim sırasında bir şeyler karalamaya çalışacağım. İlk post çoğu kişiye bir takımdan fazlasını ifade eden bir kulüp olan Nottingham Forrest'la ilgili olsun dedim. Kulübün Kuveyt'li Al-Hasawi ailesi tarafından satın alındığı açıklandı. Arap sermayelerinin M.City, Malaga ve PSG'yi nerelerden alıp nerelere getirdiğini biliyoruz.



Nottingham Forrest'ın satın alınmasının en heyecan verici yanı ise zamanında efsanevi teknik direktör Brian Clough'la birlikte ikinci ligden gelip iki sene üst üste Şampiyon Kulüpler Kupası'nı kazanan bir takım olmaları ve daha sayısız başarılara imza atmaları. Tabi Kuveyt'li ailenin hedefleri ne kadar büyük, takıma ne kadar bütçe verecekler veya bu gidişat nasıl sonuçlanacak bilinmez ama gönül ister ki iki sene içinde kalburüstü bir takım kurup Premier Lig'e çıkmaları ve Premier Lig'e dönmeyi gerçekten isteyen Jose Mourinho'nun karakterinin neredeyse birebir uyuştuğu Brian Clough'un zaferlerini yeniden yaşatması Nottingham Forrest taraftarlarına.



Brian Clough'u da bu post ve Mert Aydın'ın şu sözleriyle selamlayalım burdan: "Ve Brian Clough 2 gün önce 69 yaşında mide kanserinden yaşamını yitirdi. Hem de en parlak günlerinde bile başına getirilmediği İngiltere Milli Takımı'ın bir İsveçli tarafından yönetildiğini bilerek."

Hiç yorum yok: