4 Ocak 2011 Salı

Transfere Bir Gün Kala


Transfer döneminin başlamasına bir gün kala bazı şeyler ufak tefek netleşmeye başladı. Musa Çağıran sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralandı. Bence takımda kalmalıydı. Eğer Ayhan'a Barış'a katlanabiliyorsam şu takımda Musa'ya da hayli hayli katlanırdım. Ama yinede pişmesi açısından iyi oldu. Mehmet Batdal da bir anadolu takımına kiralansa keşke. Takımda forvet yok şu an tamam ama zaten tüm forvetler sakatken bile adam doğru düzgün şans bulamadı Galatasaray'da. Yine kulübede paslanacak gibi duruyor bu dönemde.

Bir diğer netleşen haberde Ali Turan'ın Antalyaspor'la anlaşması. Geldiğinde takıma faydalı olacağını düşünüyordum fakat 6 ay maç yapmamanın etkisindenmidir bilinmez vasatında altında bir performans sergiledi. Yerli transferlerden en fazla şansı bulan oyuncu olmasına rağmen bir türlü beklenen performansı gösteremedi.

Gidenlerde durum böyle.Gelenlerde ise daha kesin bir şey yok.Necati olayında Mehmet Özdilek te teklifi doğruladı ve Necati'nin Galatasaray'a gitmek istediğini belirtti. Zaten Ali Turan transferinden sonra bu transfer artık gerçekleşti diyebiliriz. Geri kalan Emana, Formica,Biglia,Cenk Tosun,Taner Yalçın,Tunay Torun vs. gibi isimlerden kesin bir haber daha açıklanmadı. 15 ine kadar yani yeni stada geçene kadar transfer biter Galatasaray'da. Yani 10 gün içide ak koyun kara koyun belli olacak. İçimde biraz ümit yeşeriyor ama sadece daha güzel futbol izleme adına. Yoksa puan tablosundan falan bihaberim zaten.

Hiç yorum yok: