8 Haziran 2010 Salı

Dünya Kupası | D Grubu

D Grubu
Almanya
Sırbistan
Avustralya
Gana


Turnuva takımı Almanya'nın gruptan 1. çıkacağına şüphe bile yok.Amcalarım falan Almanya'nın ölüsü final oynar derler hep.Neredeyse öyle gerçektende.Onlar için çok kolay bir grup.Bu sefer daha genç ve dinamik bir Alman milli takımı seyredeceğiz.Bir tahminde;bence bu turnuvada Almanlar en az gol yiyen takım olabilirler bence.Pek bi kahinlik gibi oldu ama göreceğiz.

İkincilik için en şanslı takım Sırbistan.Eski Yugoslavya'nın olduğu gibi bir takıma sahip değiller ama yıllar sonra o kaliteye yaklaşabildiler sonunda.Krasic'i herkes ayrı bir dikkatle izler herhalde.Krasic transfer istiyorsa kullandığı kanadı uçurabilir ve içerde de topu Zigic'le buluşturmayı başarabilirse hem kendini hem Zigiç'i hemde Sırbistan'ı uçurabilir.Stankoviç'in de tecrübesiyle Sırbistan Gana ve Avustralya'nın üstünde yoluna devam etmeye hak kazanır.

Avustralyayı biz Galatasaraylılar ayrı bir gözle izleyeceğiz tabi ki.Kewell,Neill, ve muhtemel transfer Grella.Grella hazırlık maçındaki yaptığı bir hatayla takımına golü yedirmişti en son ve yüreğim ağzıma gelmişti.Bakalım Dünya kupası atmosferinde nasıl bir performans gösterecek.

Hiç yorum yok: