27 Eylül 2009 Pazar

Üzgün Olma,Akıllı Ol


Çok üzgünüz demiş Mehmet Özdilek maç sonunda mikrofonlara.Üzülcen üzülmesine de git şu maçı bir daha izle allah aşkına evinde sakin kafayla.Maçtan sonra şu yorumu yapmış:

Bizim için de oyun döndü. Son dakikalarda yakalanan pozisyonlar var. Galibiyet için zorladık. Turkcell Süper Lig'de oynayan bir ekibin korner atışı sonrası bu şekilde yakalanmaması gerekir. Gereksiz bir gol yedik. Fenerbahçe'nin girdiği önemli pozisyonları var. Oyun çok farklı oılabilirdi. Ama bizde pozsiyonlar yakaladık. Çok üzgünüz.Son dakikalarda Veysel ve Koray ile girdiğimiz pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilseydik çok farklı olabilirdi.

Nereden başlasam bilemiyorum.Sırayla gidelim.Galibiyet için zorladık diyorsun.Hemen ardından da kornerde böyle yakalanmamamız gerekiyor diyorsun.Kendi ağzınla söylüyorsun işte.Eğer galibiyet için bu kadar zorlamasaydın öyle de yakalanmayacaktın.Fener'den aldığın 1 puan neyine yetmiyor.Sonra da son dakikalarda girdiğimiz pozisyonlar vardı,değerlendersek farklı olabilirdi demiş.Son dakikaya gitmeye gerek yok farkı aramak için bence.Fenerbahçe'nin direkten dönen topları girse ya da Guiza olağan kazmalığını yenebilse esas farkı o zaman görücektik zaten.

Kimse yanlış anlamasın Fener'in aldığı 3 puana lafım yok.Oyunun hakkı zaten Fener'in.Lafım Mehmet Özdilek'in zihniyetiyle yola çıkan diğer teknik adamlara.

Hiç yorum yok: