20 Aralık 2008 Cumartesi

"Kol" Böreği



Baros'un elinin hizası belin üstüne çıktığı zaman sarı kart gördüğü memlekette yine Konya'da eller havalarda (bkz:Anelka)
Futbolcular ağlar ;hoca gol, gol nasıl görmezsin,
hoca da ;iyi vereyim peki
Maçtan sonra Önder'in yaptığı röportajda herşeyi açıklıyor "top omuzla koltuk altı arasına çarptı" yani ;el işte"


HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Nihat Mızrak, Asım Yusuf Öz
KONYASPOR: Oğuzhan, Serhat(Ömer dk. 58), Milos, İsmail, Celalettin, Erdal(Erhan dk. 73), Zafer, Fahri, Da Silva(Ferdi dk. 58), Caner, Veysel.
YEDEKLER: Jefferson, İlker, Eren, Uğur Yanıkdemir
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Önder, Yasin, Roberto Carlos, Deivid(Ali Bilgin dk. 80), Josico, Emre(Deniz dk. 57), Uğur Boral(Vederson dk. 58), Alex, Güiza.
YEDEKLER: Volkan Babacan, Can, Maldonado, İlhan
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
GOLLER: Önder (dk. 34), Deivid (dk. 42)(Fenerbahçe), Veysel (dk. 52) (Konyaspor)
SARI KARTLAR: Serhat, Erhan (Konyaspor), Volkan Demirel, Josico, Yasin(Fenerbahçe)

3 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Tamam kesinlikle pozisyon el . Ancak 2 hafta önce Deivid'in attığı golde veya daha önceleri verilmeyen penaltılarda neden bu tarz konular açılmıyor . Hem beşiktaş'ın , Hem Trabzonun ( geçen haftaki gol ) maruz kaldığı hatalar için neden konular açılmıyor anlamış değilim .

alessio cerci dedi ki...

sende haklısın eleştirinde kardeş.ama senin yaptığında hatayı hatayla örtmek.sende diosun hata var mı var ama bunu önceki hatalarla üstünü örtmeye çalışıyorsun.bnde diorum deivid golü kabak gibi gol yada sercanın geçen haftaki pozisyonu ofsayt diye ama bu bu hafta bu golü yazmamıza engel değil ki...

ygtylmz dedi ki...

Ya bende diyorum işte ya bütün hataları yazıcağız . Yada hiçbirini . Ts'nin Bjk'nin yazılmayıp Fenerbahçe hatalarının yazılması şaşırtıcı geldi bana .