24 Aralık 2008 Çarşamba

2008 Apertura Boca'nın

Az önce tamamlanan karşılamşmada Tigre maçı hakketi diyebiliriz fakat Boca'nın tecrübesi önemli bir faktördü. 68. dakikada öne geçen Tigre arkasına aldı rüzgarı gitti fakat 2. golü bulamadı.

Golden sonra kalecini çıkması onun açısından gerçekten çok üzücü bir olay, kötü bir gol yedi ve morali baya bozuldu 21 yaşındaki kaleci için kaldıramayacağı bir maç oldu sanırım ve 70. dakikada klübeye gitti.

Maçta Riquelme cezalı olduğu için görsel açıdan biraz eksiklikler vardı maçta ve genelde mücadeleye yönelik bir futbol vardı bugün, pek Arjantin futboluna uymasada biraz öyle oldu.

Uç oyuncularıda etkisiz olunca Boca'da sonradan giren Palacio gol yollarında etkisizdi, bu aralar formsuz olsa gerekki son izledğim maçlarda hep sonradan giriyor ve bugun 90. dakikada oyundan atıldı. Genoa'dan kiralık gelen Figueroa'da Palacio'nun yerini kapmışa benziyor.

River Plate'nin de bu sezon son sırada bitirip Boca'nın şampiyon olması taraftarları bir hayli sevindirmiş olsa gerek. Maçta gerçekten müthiş bir atmosfer sadece oturup taraftarı dinlemek insana yetebilir. Maradona'da her zaman ki gibi yine tribünlerdeydi ve kaptan Ibarra eşliğinde kupa Boca'nın müzesine gitti.

Hiç yorum yok: