3 Eylül 2008 Çarşamba

Football Manager 2009: Bir oyundan daha fazlası...


Oyunun yeni serisinin bugün tanıtım yapıldı.Daha dün gibi FM 2008'in Sakarya'da iken piyasaya sürülceği tarihi sabırsızlıkla beklemem.Tanııtım videolarında dediğine göre de oyun 14 Kasım'da çıkçakmış.Daha iyi bir doğum günü hediyesi olamaz herhalde pap.Bu arada oyunun afişinde Che Guevara olmasına baya bi şaşırdım.Devrimci manager dedikleri şey bu olsa gerek:).Oyunun özellikleri ise şöyle:
Football Manager 2009 (PC & Mac)
- maç içinde asistanın size sağlayacağı bilgiler olacakmış. Sizin oyuncularının motivasyou, taktiksle değişikliklere karşı tarafın nasıl cevap verdiği gibi..
- Transfer dedikoduları olacakmış tıpkı web sitelerinde olduğu gibi... Bazıları çok uyduruk, bazıları ise son derece doğru haberler olacakmış.
- Medyaya basın konferansı verebilecekmişiz. Bu işi ilk aldığınızda, maçlardan önce ve maçlardan sonra olacakmış. Bu öylesine olmayacakmış, yazarlarla aranızda belli bir ilişki olacakmış ve verdiğiniz cevaplar ileride size tekrar geri dönebilecekmiş. Yani yazarlar bir futbolcu veya bir olay hakkında ne dediğinizi unutmayacaklar.
- Oyunculardan belirli hareketler öğrenmelerini isteyebilecekmişsiniz. Yani "Preferred Moves" olan kısımda gözüken hareketlere ekleme yapabilmek için oyunculardan istekte bulunabilecekmişsiniz.
- Artık bayan menajer olarak da oynayabilirmişsiniz
- Yönetim size artık geri dönüşler verecekmiş takımın gidişatıyla ilgili ne düşündükleri hakkında.
- Widescreen yani geniş ekran desteği de olacakmış oyunda.
- Transfer sistemi tamamen değiştirilmiş baştan başlanılarak. Artık daha realistik transferler olacakmış.
- Ve tabii ki 3D motoru... Ama isteyenler için 2D ve sadece yazı hala aktif olacak.
- tam ekrana geçtiğinizde bi yandan maçı izlerken bi yandan da istatistiklere bakabilirmişsiniz.

Hiç yorum yok: